Over mij

Hoi

Mijn naam is Suzan Keizer-Rijkse. Ik ben geboren in 1982 in Almelo. Na een tussenstop in Neede (1986 - 2000) ben ik in Enschede (centrum - Noord - Zuid) gaan samenwonen met Chris. In 2017 hebben we de overstap naar Glanerbrug gemaakt.

Ik ben in 2009 getrouwd met Chris en wij zijn de trotse ouders van 2 prachtige dochters (2009 en 2013). Verder bestaat ons huishouden uit een kat (Luna) en een hond (Miep).

Hoe het begon...

Toen ik net samenwoonde met Chris ( vanaf oktober 2000), begon ik met de verzorging van zijn voeten. Veel meer dan knippen en vijlen was het niet. Op dat moment was ik me ervan bewust dat ik een "kick" kreeg van voeten. Nadat ik de beste tip van mijn lief kreeg, is mijn leven veranderd! Zijn moeder en zijn oma zijn jarenlang pedicure geweest! "Is dat niet wat voor jou?"

In 2005 vond ik een passende opleiding. Na twee praktijkdagen te hebben "gesnuffeld" ben ik overstag gegaan. Ik ging een avondopleiding volgen naast mijn fulltime baan in een callcenter.

Doordat het pedicurevak een ambacht is, kon ik gelijk een praktijk openen. En maakte ik dus die sprong in het diepe! Doodeng vond ik het!

Op 1 augustus 2006 heb ik mijn Pedicuresalon Suzan geopend. Nu zijn we al heel wat jaren verder, verhuisd van de Wesselerbrink in Enschede naar Beekveld in Glanerbrug en heeft de salon de nieuwe naam SuuCure gekregen. SuuCure is ontstaan door de afkorting van mijn naam (Suu(z)) te combineren met pediCURE en maniCURE.

Ik kan wel een boek schrijven over al mijn leerprocessen in deze periode. Van het vak als pedicure, maar ook het ondernemerschap in combinatie met vrouw en moeder zijn. En dan niet te vergeten....leren over en van mezelf.

Ik hou ervan mezelf te ontwikkelen en ik blijf zoeken naar uitdagingen. Daardoor ben ik inmiddels ook gecertificeerd Allround Nagelstyliste.

Mijn werk is één van de belangrijkste uitdagingen in mijn leven. Maar dit kan ik niet doen zonder jullie als klanten. Ik ben elke dag dankbaar voor al die "klanten" die in mij geloven! 

Liefs, Suzan