Kunstnagels

Kunstnagels met gel of acrygel kunnen worden aangebracht met of zonder verlenging van jouw eigen nagels. Kunstnagels zijn daarom de perfecte oplossing om korte nagels langer te maken, voor nagelbijters en of voor nagels die snel afbreken en splijten. 

Naast dat kunstnagels jouw eigen nagels sterker maken kunnen ze ook echte eye-catchers zijn. Denk hierbij niet alleen aan de klassieke French nails maar ook aan Funny French nails. Middels de reverse-techniek maak ik van de tips prachtige kunstwerkjes. Nail-Art, glitters, steentjes, stempels...het is allemaal bespreekbaar.


Een kunstnagel behandeling bestaat uit.

  • Het reinigen van de handen en nagels
  • Nagelanalyse
  • Het bespreken en adviseren van jouw wensen (wel of geen verlenging)
  • Nagelriembehandeling
  • Gel of acrygel applicatie (met verlenging of alleen als versteviging van de natuurlijke nagels)
  • Jouw nagelriemen en handen worden verzorgd met Dadi'Oil en Famous Releaf Dadi'Lotion GOLD

Na ongeveer 2 tot 3 weken, afhankelijk van de nagelgroei, ontstaat er een “uitgroei” bij de nagelriemen. De verhoudingen van de kunstnagels kloppen nu niet meer en is het tijd voor een nabehandeling. Hierbij leg ik de nadruk op "nabehandelen" aangezien "opvullen" (enkel de uitgroei opvullen) niet meer van deze tijd is. Het meeste product wordt weggefreesd en de nagel wordt opnieuw in model gebracht zodat de algehele architectuur weer klopt. Hierdoor kun jij weer 3 tot 4 weken van prachtige nagels genieten.


Nabehandelen dient te allen tijde binnen 4 weken te gebeuren. Na 4 weken is de uitgroei zodanig dat ik een nieuwe set in rekening breng.